INSTRUMENTI

Piano Lesson

KLAVIR

Klavir je instrument s tipkami in je eden izmed najpopularjnejših instrumentov. Lahko je solistični instrument, uporablja pa se tudi kot spremljava drugim instrumentom.

Učenje klavirja je lahko zelo zabavno, saj že relativno hitro lahko zaigrate vaše najljubše skladbe.

Začetniki se boste hitro seznanili z akordi, notami in ritmi. Na zabaven način boste spoznali tudi osnove glasbene teorije.  

PETJE

Tudi ti se lahko naučiš peti! Naš program petja je namenjen tako začetnikom, kot tudi tistim ki se s petjem že ukvarjate. Naučite se pravilne tehnike in dihanja, artikulacije, uporabe okraskov ter mimike. S pomočjo vaj povečajte svoj razpon petja in učenju odrske prezence pridobite znanje s katerim boste posrkbeli za odličen nastop na odru.  

S pravo vajo se lahko naučite obvladati svoj glas in peti! 

Child Star
Guitar Lesson

KITARA

Vam je všeč zvok kitare? Izberete lahko klasično, akustično ali električno kitaro.

Kitara spada med najbolj popularne instrumente, saj jo lahko uporabite v različnih zvrsteh glasbe. Zelo hitro se lahko naučimo osnovnih prijemov in skladb.

Začetniki se boste naučili igrati akorde, solaže, različhih ritmov in teorijo glasbe. V kolikor pa kitaro že igrate boste s pomočjo našega profesionalnega in izkušenega  mentorja poglobili svoje znanje. 

SAKSOFON

Saksofon spada v družino pihal, njegov zvok pa je uporaben v veliko glasbenih zvrsteh: jazz, rock, pop, klasični glasbi,...

Primeren je za odrasle in otroke, vendar mora biti otrok dovolj velik, da doseže zaklopke na spodnjem delu saksofona.Imeti mora že dobro razvita zgornja sekalca. Če torej otrok še ni dovolj fizično razvit zaradi podobnih prijemov začne z igranjem kljunaste flavte.

Dober saksofonist potrebuje tri stvari: dobrega učitelja,  dober instrument in vajo.  Vpišite se v program saksofona in naj se odkrivanje vašega najljubšega instrumenta prične! 

Saxophone