tadej.jpg

 TADEJ GRUŠKOVNJAK

Tadej Gruškovnjak je pianist, klaviaturist in avtor. Sodeloval je z večimi znanimi slovenskimi glasbeniki (Maja Založnik, Alya, Nexys,....) in manjšimi akustični zasedbami (Lounge Avenue, Jazz It,...). 

 

Izkušnje si je nabiral tudi v tujini med drugim je igral tudi v prestižnem hotelu St. Regis na Bora Bori.  

Poleg učenja pravilne tehnike igranja daje velik poudarek na razvijanju kreativnosti. Pri vsakem učencu se trudi doseči maksimalni napredek. 

amina1.jpg

AMINA MAJETIĆ

Amina Majetić je učiteljica glasbe in klavirja, poleg nastopov dela v šoli, sodeluje pri raznih glasbenih in literarnih projektih, kjer najbolj uživa v delu z mladimi, svoja doživetja pa najlažje predela s pisanjem pesmi in besedil, Je tudi diplomirana dirigentka in dobitnica nagrad in priznanj tudi na literarnih natečajih, saj je poleg glasbe velik del njenega sveta tudi literatura. Leta 2012 je izdala svojo prvo pesniško zbirko Vse ali nič, 2020 pa drugo, Ko sanje ostanejo sanje.

Amina je maturantka Slovenske gimnazije v Celovcu z aktivnim znanjem petih jezikov, magistrirala pa je na Alpen Adria Univerzi v Celovcu. Glasbeno se  krepi v  bandu Chaos,  s katerim nastopa po Švici, Nemčiji, Avstriji, sama pa se predstavlja po celi Evropi.

LEON2.jpg

LEON ŽUNEC

Leon Žunec je izkušen kitarist, saksofonist,  multiinstrumentalist in avtor.

 

V svoji glasbeni karieri je  igral in snemal s številnimi zasedbami (Nipke, Challe Salle, Maja Keuc, Trkaj, Orlek, Neisha, Ana Baš, Maja Založnik,...).

 

Njegov glavni pristop k poučevanju je razvoj glasu, identitete na glasbilu ter prvenstveno iskanje navdušenja nad glasbo.